Not so Mighty Mouse

Jag har varit trött på min Apple Mighty Mouse några månader nu. Det som gör mig trätt är den lilla skrollkulan som inte vill skolla. Smuts har trängt ner till den och inte fick jag isär musen så det gick att göra ren den heller. En sista skruv fattades för att jag skulle få los kulan. Ett evigt körandes upp o ner med musen på papper för att kulan skulle gå att skrolla igen i några timmar började bli tröttsamt. Annars så gillade jag min Might Mouse. Skrollkulan var väldigt bra när den väl fungerade för det gick att skrolla åt vilket hål som helst.

En Logitech MX Revolution beställdes i lördags. Idag kom den på posten. Mitt första intryck är väldigt positivt. Efter installationen av programvaran så går det att välja vad alla knappar ska göra, beroende på vilket program man är i. Till exempel så ställde jag in så att pil knapparna ändrar skrivbord i virtue desktop, sök knappen öppnar det jag har markerat i quicksilver. Musen är klart mer avancerad med inställningar än Mighty Mousen och känns riktigt bra i handen.