Nu är jag (äntligen) godkänd för Adsense

Till slut tröttnade jag att vänta på Google och Adsense skulle verifiera min sida som jag hade ansökt med och skrev en fråga i Adsense forumet om vad som hänt med min ansökan. Ännu har jag inte fått något svar där från någon som jobbar på Google/Adsense. Men bara någon timme efter min post så kom det ett mail från Adsense att jag hade blivit godkänd. Så någon hade läst mitt inlägg och kollat upp ansökan.

Så nu har jag lagt in lite annonser på min resesida om Thailand och Indien. Ännu har jag bara konverterat Thailand inläggen till ”riktig” svenska med å-ä-ö istället för a och o. När jag har ändrat texten på de andra inläggen kommer det stora jobbet med att skaffa länkar, trafik och optimera annonser. Jag ser den sidan som ett test och skulle bli förvånad glad om jag fick någon inkomst därifrån.

4 reaktioner på ”Nu är jag (äntligen) godkänd för Adsense

 1. Seotjejen skriver:

  Bra tips! Vet många som tycker att det tar lång tid att bli godkänd, nu vet jag vad jag ska tipsa dem om då 🙂
  Hur har det gått med Adsense sedan dess?

 2. Jag har fått några klick, inte så många kronor.

  Men det är fortfarande massa saker kvar att göra så sidan rankar någorlunda bra.
  1. Skaffa inlänkar
  2. Översätta alla inläggen så det blir riktig svenska istället för a & o (för åä &ö)
  3. Skriva lite längre texter
  4. Skulle nog behöva döpa om bilderna så dom kan hamna på googles bildsök

Kommentarer inaktiverade.