Ny på jobbet

Det har varit en rolig vecka där Jonas har drillat in mig på bion här i stan. Jag ska börja extra jobba där lite och har varit med han den här veckan för att lära mig hur man gör. Tror jag lyckades göra dom mesta felen under den veckan. Jonas är en bra lärare fast han kan låta lite arg ibland så han lärde mig hur man inte skulle göra om samma misstag. Fick en ”Ny på jobbet” skyllt av han så folk skulle ha förståelse för om det blev lite fel för mig. Faktiskt så verkar det som den fungerade då folk hade extra tålamod när jag stod i kassan.

Början på bio veckan (fredag-torsdag) så var det väldigt lugnt men på torsdag så var det förhandsvisning på Harry Potter. Då var det fullt och väldigt mycket jäktigare, tror ändå att vi fick in allt folk i bra tid. Nu i helgen (fre-sön) har jag vart med en annan och vi har kört två föreställningar på Harry Potter per dag som varit så gott som fullsatta. Igår blev en dam arg på mig när det inte fanns några biljetter kvar då hon var framme i biljettluckan. Inget som jag kan göra nått åt direkt. Det är väldigt roligt att jobba på bion men det kan bli väldigt stressigt när det kommer mycket folk och man ska försöka få in alla i tid. Nu är det inte lång tid kvar innan jag ska dra mig ner till bion igen för visning av Harry Potter.