Omelet? Allt är en enda röra

Idag var jag ”hem” till mor & far, måste skriva ut meritförteckningar och sånt. Fick några jobb jag måste söka av arbetsförmedlingen. Synd bara att det inte är nått jobb som var intressant. Dom vill att jag ska jobba med elektronik som jag gjorde på Emerson/Ericsson. Det enda jag vet att jag vill göra är att jag INTE vill jobba som på Emerson/Ericsson igen.

När jag kom in till stan igen träffade jag en person jag verkligen ville träffa. Vet inte vad som händer, vet inte vad jag kan göra nu så det är bara att vänta. Jonas bjöd mig på film. En Dogma film som var riktigt rolig.

Sen såg jag Jamie Olliver och blev inspererad att laga mat så imorgon ska jag försöka laga till en omelet. Köpte ägg, lök, fraiche, och curry krydda. Om jag har fatta rätt så ska det bara vara att blanda allt i stekpannan och röra om. Borde ju inte vara så svårt tycker jag. Ska försöka klara av det här utan att ringa mor, inte så bra
när man är 24 år och behöva mamma till hjälp när man ska laga mat. Synd att det är så jvla tråkigt att bara laga mat till sig själv.