Two fucked up people

Träffade Bella idag och hade många långa diskussioner om allt. Vet inte om vi kom fram till nått ändå. Hon hjälpte mig köpa ett läderarmband. Jag brukar vilja ha smakråd av någon när jag köper saker, och nu är jag och syster inte bästa vänner (och hon är i Indien) så jag kan inte nyttja henne som smakråd.

Fick ett nytt sms från min ”beundrare” och nu hade jag pengar att svara för men jag vet fortfarande inte vem det är. Skickade msn, icq och den här adressen så hon får höra av sig då det verkar som hon känner mig. Funderar lite på om det är Janne som träffat en ny psykopat brud och gett henne mitt tel.nr som hämnd för allt dumt jag gjort. Kanske lite dumt att skriva så om hon skulle kolla den här sidan men jag tror fortfarande det är någon som skickat till fel nr. Jag kan inte komma på att jag känner någon med det namnet, skulle känna mig jätte dum om det är någon som jag känner men glömnt bort.