Please, procaz me!

Hemma hos mor nu. Har lite pappersarbete att dirigera över till henne och tänkte träffa mitt lyckopiller på fyra ben. Han är mitt substitut för prozac. Sista dagen på jobbet (och det var riktigt jobbigt ibland) också och jag vill ta det lugnt och bli lite bortskämd av mor min. En sak som jag inte riktigt är så där super stolt över är att hon brukar få hjälpa mig fylla i viktiga papper, dvs jag skriver under och hon gör resten. Tyvärr så har det gjort mig totalt handikappad vad gäller allt pappersarbete och allt som är mer krävande än att fylla i kassakorten och tidrapporterna brukar jag be om hjälp med. Om jag inte skulle kunna pröjsa mina räkningar på internet så skulle hon säkert få hjälpa mig med det också. Kanske lite 20th century boy över mig som inte är kompatibel med det ”analoga” papperslivet?

En sak som iriterar mig när jag inte sitter vid min dator är att jag måste använda Internet Explorer och inte mitt förstahandsval Mozilla FireFox. Sen får jag inte installera nått nytt för då får jag elaka telefonsamtal från far där han undrar varför det inte ser ut som det brukar göra och då kan inte Inge Smart (far) använda datorn och blir det nått fel är det förstår mitt och det nya programmets fel fast det med 99% säkerhet är han som ”fuckat up” nått (igen).