Plus och minus

Nu verkar allt fungera som det ska efter min väldigt ofrivilliga uppgradering av wordpress. Som bonus med upgraderingen fick jag några nya funktioner och några mindre hacks. Enda jag kanske kommer att sakna är kommentar SPAM hacket jag använde för det fungerade riktigt bra men det nya inbyggda kanske är lika bra, det får tiden utvisa. Nu ska även weblogs.se pingas automatiskt.

Apropå nått helt annat så märkte jag vad dyrt det är med vego mat i affärerna. Vet inte vad som föll mig in men jag tänkte vara nyttig och köpa vego mat, min plånbok tyckte inte riktigt lika mycket om det som magen.

En reaktion på ”Plus och minus

  1. Det ser ut att funka fint med pingen till weblogs.se för min del. Det enda jag gjorde var att gå in under ’Options’ -> ’Writing’ och sen lägga till ’http://ping.weblogs.se/’ under ’Update Services’. Piece of cake! 😉

Kommentarer inaktiverade.