Stackars hund

Lyckades ta mig till Arbersförmedlingen idag. Inte ens sen blev jag fast det var väldigt nära. Ska hitta någon praktik tycker dom och det låter ju bra. Bara jag hittar nått jag vill göra så. Annars så var det inte så mycket mera förutom det där tomma pratet dom alltid kör med.

Fick mitt röstkort till Europaparlamentet idag. Är det någon som vill köpa en röst? Jag vet knappt ens vad man röstar för. Tror det är på dom som ska sitta med i EU’s parlament? Ruskigt oinsatt i dom frågorna. Vilka kan man rösta på? Kanske skulle kolla upp det. Hmm nu när jag öppnade valsedeln så står det ju vad man röstar på. Känner mig trött och seg idag.

Han på Minmening.com som jag inte hittar namnet på tycker att man ska Minmening.com/archives/000023.html fotografera mera så här kommer en bild på min älskling Nico i en ny ful frisyr min mor komponerat. Stackars pudel. :pessimist:

Nico nyklippt04

2 reaktioner på ”Stackars hund

  1. Chadie skriver:

    Vilken söt pudel. Jag känner många trevliga pudlar. Är ni Nico också lite så där extra personlig som vissa pudlar är. Min ena faster har fyra hundar och pudeln är roligast och bäst av dem. Han gör fina konster också.

  2. Den enda konster Nico kan göra nu är att spela olydig. Nejdå han är riktigt trevlig liten vove, ibland känns han lite för energisk. Men man blir alltidg glad av att vara med han. Sen tycker jag han var snyggare med längre hår och han ser större ut då också.

Kommentarer inaktiverade.