Pokemon 4 Ever / Comersiell musik?

Bara degade idag. Kollade bort filmen ”Pokemon 4 Ever”. Kändes som ett långt avsnitt av Pokemon bara. Rekomenderas bara till dom som gillar Pokemon.

När jag var full i Stockholm för ca 2 veckor sen lovade jag Milko att jag skulle fixa en sida till han’s band. Skulle börja expirementera med den idag men jag fick inte webservern Apache att funka så det blev inget idag. Tänkte köra Apache på min andra dator så jag har en test server att testa sidan på innan jag lägger ut den på inet. Men då jag inte fått lyssna nått på hans musik eller pratat riktigt om det så vet jag inte riktigt hur han vill ha sidan. Ska försöka övertala han att skicka låtar till mig. Om jag har tur eller otur (beror på hur man ser det) så kanske jag får lägga ut någon låt här också. Vet inte vad han har för sound. Milko sa att han tror det är lite för ”comersiellt” för min smak, men jag vet ju inte när jag inte fått höra nått.

2 reaktioner på ”Pokemon 4 Ever / Comersiell musik?

Kommentarer inaktiverade.