Tredje skiftet?

Fråga Olle dokumentären var riktigt bra idag. Den handlade om HIV/AIDS. Riktigt lärorikt och intressant. Då jag lider brist på sexliv så käns det bara som teori för mig. Men det kan ju vara bra att veta.

En fråga då. Vilken låt spelas i trailern för ”Tredje skiftet”? Serien går på kanal 5 och dom brukar köra trailern för programet ganska ofta. Känns som en skön låt så jag skulle vilja ha reda på vilken det är så jag kan ta hem den.

14 thoughts on “Tredje skiftet?

 1. Janos says:

  Keep Hope Alive med The Crystal Method.. Kolla om det är rätt låt…

 2. Stage2 says:

  Nej inte chrystel method, Den heter Mad World och finns även med på Donnie Darko Soundtracket som bonuslåt. Importskivan, den korta har endast 13 låtar och där finns den icke med. Gary Jules sjunger.

 3. Mini says:

  Hejsan! Undrar vad trailer låten till Tredje skiftets säsongpremiär heter. Inte ”mad world”,det är en annan,rock låt.. Måste veta! Tack!

 4. niklas says:

  ja vill veta va låten heter ja måste ha den de e inte (crystal method) måste ha:hot:

 5. Den förra låten dom hade som trailer låt var Gary Jules – Mad World. Den spelas även i programets start om jag inte har fel. Den nya låten dom har på trailern vet jag inte vad den heter.

 6. Trulle says:

  Ullis har nästan rätt , låten heter When I´m Gone gruppen e´ mycket riktigt 3 Doors Down

 7. emma says:

  vad heter låten i det senaste avsnittet? i am not there, i din not die ?

 8. Gabi says:

  Det är ”PRAYER”från album Holy Road, Freedom Songs. Sångerskan heter Lizzie West.

 9. Snurre_spätta says:

  Låten heter hurt och det är jhonny cash som har gjort den =) NP på förhand

 10. Låten Hurt som Johnny Cash sjunger är vad jag vet gjort av Trent Reznor i Nine Inch Nails och utgiven på albumet The Downward Spiral (1994). Johnny Cash gjorde en cover av NiN’s Hurt.

Comments are closed.