Tredje skiftet?

Fråga Olle dokumentären var riktigt bra idag. Den handlade om HIV/AIDS. Riktigt lärorikt och intressant. Då jag lider brist på sexliv så käns det bara som teori för mig. Men det kan ju vara bra att veta.

En fråga då. Vilken låt spelas i trailern för ”Tredje skiftet”? Serien går på kanal 5 och dom brukar köra trailern för programet ganska ofta. Känns som en skön låt så jag skulle vilja ha reda på vilken det är så jag kan ta hem den.

14 reaktioner på ”Tredje skiftet?

 1. Stage2 skriver:

  Nej inte chrystel method, Den heter Mad World och finns även med på Donnie Darko Soundtracket som bonuslåt. Importskivan, den korta har endast 13 låtar och där finns den icke med. Gary Jules sjunger.

 2. Mini skriver:

  Hejsan! Undrar vad trailer låten till Tredje skiftets säsongpremiär heter. Inte ”mad world”,det är en annan,rock låt.. Måste veta! Tack!

 3. niklas skriver:

  ja vill veta va låten heter ja måste ha den de e inte (crystal method) måste ha:hot:

 4. Den förra låten dom hade som trailer låt var Gary Jules – Mad World. Den spelas även i programets start om jag inte har fel. Den nya låten dom har på trailern vet jag inte vad den heter.

 5. Trulle skriver:

  Ullis har nästan rätt , låten heter When I´m Gone gruppen e´ mycket riktigt 3 Doors Down

 6. emma skriver:

  vad heter låten i det senaste avsnittet? i am not there, i din not die ?

 7. Gabi skriver:

  Det är ”PRAYER”från album Holy Road, Freedom Songs. Sångerskan heter Lizzie West.

 8. Snurre_spätta skriver:

  Låten heter hurt och det är jhonny cash som har gjort den =) NP på förhand

 9. Låten Hurt som Johnny Cash sjunger är vad jag vet gjort av Trent Reznor i Nine Inch Nails och utgiven på albumet The Downward Spiral (1994). Johnny Cash gjorde en cover av NiN’s Hurt.

Kommentarer inaktiverade.