Öppethus på Mitthögskolan

Idag hade jag lite extra tid över när min praktikdag slutade och innan jag skulle åka hem. Gick runt i granstaden och tittade i lite olika affärer. Sprang in i en datorbutik och nu är jag ännu mera sugen på ny maskin. Får nog börja spara pengar om jag vill ha en ny. Beställde en liten grej till min xbox så nu blir den lite gladare. Några prylar måste man köpa när man har pengar.

Igår var det ett studiebesök på Mitthögskolan i Sundsvall. Gick på nått som hette ”The physiology of Alcohol and Hangover”. Riktigt bra och lärorikt var det. Nu vet jag vad som händer med min kropp när jag blir full och vad jag ska göra för att inte må så dåligt dagen efter. Sista timmen innan bussen gick hem så drog jag och en annan kille ner på staden och kollade runt lite. Hittade dyra och snygga kläder. Två böcker köpte jag, bla Alkemisten av Paulo Coelho.