Fel på kommentarerna

Nu fungerar kommentarerna igen verkade som jag har gjort nått tok så det inte gick att posta kommentarer. Jag ska nog inte flippra och testa för många saker på samma gång.

8 reaktioner på ”Fel på kommentarerna

 1. Sten skriver:

  Men nu minns ja ju inte vad det var jag skulle kommenterat på dina tidigare poster ju 🙂

  Hoppas bara denna funkar nu?!

 2. Hej Henrik,

  anar att det är by design men för säkerhets skull nämner jag det ändå. Dina permalänkar/arkivsidor innehåller bara rubriker på inlägg och det går inte enkelt att komma till själva texten vilket är lite förvirrande. Jag märkte det när jag följde en länk från bloggkartan.

  Med vänliga hälsningar,

  jonas

 3. Hmm jag vet inte riktigt vad du menar men går det inte att klicka på rubriken så kommer man till hela posten? Ska gå att göra så på arkivsidorna eller så kan man klicka ”Fortsätt läsa »” länken. Tacksam för mera kritik om jag har förstått fel.

 4. Nu förstår jag att det där var förvirrande! 🙂 I Netscape och Safari fungerar det nämligen bra men i (min?) Internet Explorer så ser man inte texten. Jag tror det är pga din css-kod men jag kan inte riktigt se vad som är fel. Det är alltså inte så att texten bara har samma färg som bakgrunden… utan den visas verkligen inte annat än när man tittar på källan i texteditor. Är det samma för dig?

 5. Jag är en riktig grav Firefox användare och där fungerade det bra. I Internet Explorer som jag nu testade så fungerade det inte alls. Har ändrat en sak nu och det verkar fungera i min Internet Explorer också. Hade < ! -- tagar runt ett stycke kod som jag inte använde. Verkade vara dom som gjorde så texten inte syndes. Tack för din feedback.

Kommentarer inaktiverade.