Puder i backen

Dagarna i fjällen var riktigt bra för mig. Förutom ett litet astma anfall. Evelina hade det lite värre. Hon hade den konstiga tanken att åka snowboard på knäna. Till följd av det så är ett av hennes knän, nu en vecka senare väldigt blått. Mitt förslag att inte ramla så mycket bemöttes bara av arga blickar. Inge tacksam för mitt goda råd var hon inte.

Vädret var underbart med sol och lite blåsigt på toppen. Jag åkte i min första rail. Den var kanske totalt en meter lång. Lika bred som min bräda och en halv meter hög. Två gånger åkte jag över den. Lite hoppande blev det också. I år så hoppade jag lite högre och lite längre. Med betoning på lite. Konstigt nog så gjorde det inte så ont när jag ramlade nu heller. Riktigt roligt var det.

2 reaktioner på ”Puder i backen

Kommentarer inaktiverade.