Roliga människomöten

Träffade på den trevliga flickan när jag klev utanför dörren. Pratade med henne när jag gick mot Arbetsförmedlingen, hon verkar vara en sån person som man vill ha som vän. Smart, rolig och trevlig att prata med. Träffade även min mor när jag lämnat lappen. Hon skulle äta med sin bästa kompis, så då fick hon bjuda mig också. Vi åt på det nya caffet i stan ”Cafe Asia”. Väldigt nytt och fint var det. God mat, jag tog en macka. Vågade även skicka tillbaka min caffe latte’ då den inte smaka bra. Har lärt mig att man inte ska kompromissa när det gäller såndana viktiga saker. Nu får jag sitta hundvakt åt Nico. Rastade han längst med ån och han var jätte duktig att gå med då.

En egotrip för Bella:
Igår fick jag smisk i Souil Calibur av Bella. Inte bra med tanke på att hon aldrig spelat spelet förr. Men mitt värsta nederlag är Ammie orsak till då hon förnedrade mig i biljard inte bara en gång utan TVÃ… gånger. I det viktiga spelet Virtua Tennis har jag ännu inte fått pisk. Jan-olov spelar bättre och bättre så jag måste nog träna lite så inte han tar mig snart.

2 reaktioner på ”Roliga människomöten

  1. Jonas skriver:

    Henrik! *harkla* Det är jag som är din totale överman i soul calibur… Glöm aldrig det =) hihi…

  2. Bella skriver:

    Men hallå där Jonas, nu var det ju faktiskt så att jag spöade DIG oxå, så det betyder ju att jag är din ”överkvinna” i så fall. Svider va??!! =)

Kommentarer inaktiverade.