I Just Don’t Know What To Do With Myself

I sann Henrik anda så har jag lyckats glöma bort att lämna in en lapp till Arbetsförmedlingen. Jag skulle lämna in den den här veckan och nu i sista stund kom jag på att den skulle in. Varför ska jag ha lite framförhållning när man kan göra allt i sista stund. Det är en ansökan till att få gå en kurs (övningsföretaget) men jag har inte så stora förväntningar på att jag ska få gå den, då jag inte har jobbat med det administrativa. Men jag har en fördel av att jag är man. Jag tycker inte om kvottering då alla ska ha lika möjligheter men att man bedöms individuellt.

Har även lyckats göra av med pengar från nästa lön då jag beställt ”Star Wars – Knights of the Old Republic” till xbox.

Inge minneskort den här veckan heller, tror det är 3e eller 4e veckan nu. Jag brukar skicka ett mail på fredagar till han på ”marilyn” och får ett svar några timmar senare där han beklagar sig och lovar att det ska komma nästa
vecka. Roligare lekar har man ju lekt. Nu ska jag ta och gå iväg med en lapp till Arbetsförmedlingen. Har bara en svår fråga kvar, va ska jag lyssna på för musik i min älskade md?