Should I stay or should I go?

I morgon ska jag titta på en lägenhet som min hyresvärd vill erbjuda mig eftersom han nästan ska kasta ut mig. Vet fortfarande inte om jag ska bo kvar till nyår och kursen slutar och sen åka till Indien. Möta upp syster där nere och resa med dom i någon månad. Finns ju inte direkt något som håller mig kvar här i Söderhamn. Kan tänka mig att jag kommer att vara deprimerad och sakna den behändiga tillvaron jag lever nu några dagar innan jag kommer in i den lugna backpacker slacker livet. Fast jag kommer nog att ångra mig om jag inte tar chansen när allt verkar upplagt för att dra iväg.

All it takes is one decision
A lot of guts, a little vision

Sjunger Placebo i låten Slave To The Wage. Just nu så håller jag på att tänka på beslutet. När jag väl tagit beslutet så är det inte så mycket jobb kvar. I dag eller morse så flög min syster och hennes bästa ”vän” till Indien för sin andra längre resa där. På resor.myworld.se ska man kunna följa deras resa när dom hittar en dator att skriva på.