Singel

Nu är jag singel igen. Tråkigt men inte nånting jag kan göra åt det. Mitt näst längsta förhållande i år om jag räknar bort högerhanden då. Längsta varade 7 dagar. Det här 4. Snart får jag börja räkna timmar. Tycker fortfarande lika jättemycket om flickan. I mina ögon är hon en jätte vacker människa.

Idag var jag till farmor och farfar, hämtade Nico och åt frulle. Farmor sa vad hon tyckte man skulle göra med Saddam. Håller inte riktigt med. Hon tyckte man skulle tortera honom som han gjort med alla fångar. Tycker det är en jätte dum ide för då måste man ju tortera han som torterar Saddam och till slut så blir ju alla torterade. Jag tycker inte det är skillnad på den/dom som i så fall utför tortyren och han som blir torterad för sina brott. För då gör ju bödeln samma sak som Saddam och i mina ögon är inte det bättre. Tycker dödsstraff är en av dom dummaste saker människor hittat på i rättssamhället. Det ska inte vara öga för öga, tand för tand. Blir bara massa blinda tandlösa människor då.

2 reaktioner på ”Singel

  1. Janos skriver:

    Oh oh.. Du ska få ett kommunist-tips av mig dagen till ära. Få först din Farmor att prata upp USA o Bush, sen när du har invaggat henne i falsk säkerhet blir du Sverker från Plus o frågar din farmor hur hon försvarar att det faktiskt var USA som hjälpte Saddam att ta makten. ”Ska det vara så?” hehe..

Kommentarer inaktiverade.