Saker som hon gjorde

Tyckte om den där flickan mer än jag vill erkänna. Hon skrämde mig ibland. Eller allt det där med par grejen blev jag rädd för. Samtidigt var det väldigt coolt. Tacopaj kanske inte är så farligt ändå. Dumt att falla för en vän men vad kan jag göra när hon gör sådana saker. Såna saker som gör mig förvånad och överaskad på ett bra sätt. Hur kan jag göra nått annat än att falla för henne. Men varför skulle det gå bättre nu. Har ju en egenhet att falla för fel flicka. Alltid är det problem med nått tid, plats, känslor eller mig. Skulle vilja falla för en vettig okomplicerad flicka för en gångs skull.

Du frågade mig om jag tappat tron på kärleken. Hur ska jag kunna göra det. Den finns ju där framför mig, ibland får jag ett smakprov men för det mesta är den precis bortanför mina armar.

Igår frågade du om jag skulle gråta. För då ville du trösta mig. Vet inte om jag vill att du ska se mig gråta. Vet inte om du kan trö
sta mig. Ville inte att du skulle gå men samtidigt kan du inte stanna.