Sista dagarna före lovet

Bara några dagar kvar nu i skolan. Sista projektet ska vara klart på fredag och idag kändes det som vi tog ett stort steg framåt. Nu vet vi vad vi vill ha och hur allt ska se ut. Jag fixade en liten grej till vår Flash presentation och i morgon ska vi fixa mer med presentationen. Jag har känt mig väldigt trött och okreativ men idag fick jag några saker klara så då kändes det bättre.

Annars så har jag installerat Tor på min smothwall brandvägg och donerar 200 meg/dag till Tor projektet. Inte så jätte mycket men det hjälper lite. Sen kanske man kan använda Tor och Thunderbird för att komma åt mailen från skolan, värt att kolla upp. Min PGP nyckel som mystiskt bara försvann i listan på valbara krypteringsnycklar i Apples Mail fick jag tillbaka också. Den hade gått ut. Och jag hade inte fattat det. Trodde den var bortagen (man kan göra mycket dumt i kommando prompten) och fattade inte alls varför den inte var där. Nu så ändrade jag bara lite på utgångs tiden så den räcker nått år till och vips så fanns den där igen.