Take me out

Min vän som jag först skulle ner på stan med missade bussen och kunde inte komma in. En timme senare ringde Jonas och undrade vad jag höll på med. Championship Manager svarade jag. Bestämde att vi skulle på stan och ta en öl/cider. Gick på den nya krogen Sisters där det inte var så mycket folk. Beställde en cider och började prata. Efter ett tag kom vi in på samhället och politik. Brukar alltid göra det med Jonas efter 1-2 öl/cider. Sen brukar vi prata om en gemensam kompis efter ca 3 öl/cider. Träffade några man kände och inte sett på ett tag. Mitt eyecandy tittade förbi och hälsade. Sen provade jag dricka en öl. Pratade mer och ölen gick ner. Blivit en duktig pojke nu och druckit 3 öl på 2 helger, är det bara jag som hör hurrar rop? Sa hej då och jag tog en sväng förbi tältet där det var lite folk nu, gick genom stan hem till min nu efterlängtade varma säng. Rolig kväll och jag känner mig påverkad efter en cider och en öl.
Undra om detta är ett ålderstecken? Ska upp om 8 timmar och kolla på en kampsports tävling i A-hallen.