Vad säger korten?

Träffade Bella igår. Pratade massa olika saker med henne. Mycket spirituella saker. Hon spåde Ammie och jag tyckte det stämde på mycket men vet inte riktigt vad Ammie tycker. Alltid lika roligt att prata med Bella för hon kan så mycket. Jag tycker att det Bella sa när hon spåde mig för 1-2 månader sen stämmer väldigt bra. På gott och ont.

Har börjat lyssna på Cure skivan Kiss me, Kiss me, Kiss me och den är väldigt bra. Gillar ”How Beautiful You Are” väldigt mycket.

3 reaktioner på ”Vad säger korten?

  1. Janos skriver:

    Hörruduru! Ska jag behöva bli upprörd! Uttrycket ”På gott och ont” är (TM)Janne Nilsson.

  2. annika skriver:

    dom har inte gront te i indien. dom dricker bara chai (jattegott kryddte med mjolk i) och svart te som bara finns i en smak. sag ditt mejl idag sa jag hinner inte kopa nat. det ar svart att hitta nanstans att kopa te. kalle har kopt tva armband till dej. men du far dom bara om du ar snall.

Kommentarer inaktiverade.