Vart är hemma?

Kände mig lat idag. Orkade inte diska för det måste jag om jag skulle ha frukost. Gick till farmor istället. Fick höra det vanliga bla bla om att man inte äter frukost kl 12.00 osv. Efter hennes utlägg så fick jag min gröt. Farmor är den enda som gör gröt som jag kan äta. Tänkte först att jag skulle promenera ”hem” till mor & far men det orka jag inte. Måste ”hem” och skriva ut några fler meritförtekningar då jag fick brev från arbetsförmedlingen idag igen på jobb jag inte vill men måste söka. Tog hunden och gick förbi hyresvärden och tänkte höra om jag kan använda bastun idag. Han var inte där. Tänkte basta idag och gå ner på quizen sen. Får försöka ringa han när jag kommer ”hem”. Förstår fortfarande inte varför jag säger ”hem” när jag menar mor & fars hus? Jag använder ordet hem om min lägenhet och deras hus. Känns bra att jag ser deras hem som mitt också fast jag inte bor där längre. Borde ju betyda att j
ag känner mig välkommen där. Ringde far och sa att jag skulle åka med dom ”hem” senare.

Igår på IKEA hittade jag en stol som jag vill ha. Fattas bara ett bra högt barbord nu. Och pengar då så jag kan köpa sakerna. En lite tragisk sak som hände igår. Jonas sa att han måste köpa nya kalsonger för han har börjat dejta en flicka. Ja ha, sa jag har du sådana bekymer. Tänkte efter lite sen. När blev det ett bekymer att köpa nya kalsonger för att man ska ha några som det inte är hål i om man nu skulle få visa dom för en flicka? Tror jag vart singel lite för länge när jag ser nya kalsonger som ett bekymer.