Inatt jag drömde

Att jag åkte på en roadtrip till Valbo. Men det måste ju vara en av mina feberdrömar som spelar mig ett sprat? Men varför har jag då 22st bilder på min digitalkamera? Låt mig då berätta hur min dröm såg ut.

Det började med att Jonas gästade mig vid 12 tiden. Fick äta frulle och sen skulle vi ner på TW’s och fika med Jägarn. Vet inte när iden om att åka till Valbo föddes. Jag hade ju tid och mina 1000:- jag spart till hyran så det var inga problem. Vad mer behövdes? Jo en sportbil som får tjejerna att vända på sina huvuden. Och då menar jag inte för att vi sitter i den.

Sportbilen

Klart bilen har vi. En chaffis då? Jo Jonas kan köra. Allt var klart så vi packade vår luffarsäck och drog iväg på äventyr. Efter en timmes småprat om allt det viktiga här i värden var vi framme. Lunch. Lyckligtvis så hittade vi Valbos bästa resturang, att kebbab med bröd kosta 25:- har inget med saken att göra.

Valbos bästa kebbab?

Gick och letade present till Jonas mor som nyss fyllt år. Hittade en som verkade lovande men först måste vi kolla mer tv-spel och IKEA. Fick inte kolla så mycket tv spel som jag ville. Hittade en tröja och ett par pyamas byxor som jag köpte. Hoppas det löser sig med hyran! Jag border ju få pengar till dess? På IKEA har dom ett coolt bollbad men det var bara för 3-7 år så jag fick inte leka där. Han gå halva IKEA innan jag måste ha mat igen. Kaffe behövdes också.

Min nya tröja

Hittade inge mer av intresse så vi åkte tillbaka till

ONOFF

och Jonas köpte presenten.

Jonas med presenten!

En dvd spelar blev det. Allt vad en mamma kan önska sig. Under tiden satt jag i bilen och väntade. Roade mig med att ta några självporträtt. En sak som återkomer på mina självporträtt är att jag nästan alltid röker.

Me, Me, Me

Vid nio tiden var vi hemma i Söderhamn igen. Med ett rese minne mer och lite pengar minde. Och allt det här hade ju hänt om jag inte låg i min säng och var sjuk?