Viking_Olof skriver twitter historia

I början av sommaren ville jag lära mig lite om Twitters api. Viking_Olof som retweetar och postar länkar från utvalda rss feeds (postar saker om twitter/fb/html5/css3/jquery) blev resultatet av det. För någon vecka sen postade han sin 15.000 tweet. Lyckligtvis så lyckades jag få en screen på just den tweeten. Viking_olof körs från min server dator här hemma och jag har inte kollat till han så mycket de senaste månaderna vilket har resulterat i att vissa funktioner gått sönder. Nu kan han inte retweeta så det stängde jag av. Tanken är att jag ska få till en liten smartare retweet funktion som inte retweetar så mycket spam/affiliate/sälj länkar.

Viking_Olof har fått mer followers än jag kunde tänka mig. Vissa av dom är spam konton, de värsta har jag blockat manuellt men jag skulle också vilja få till en funktion som kan göra det automatiskt. Tex om man märker att ett konto postar många spam/sälj länkar så slutar han att retweeta tweets från den användaren. Vi får se om han lyckas komma upp i 20-25 tusen tweets till 1års dagen.

2 reaktioner på ”Viking_Olof skriver twitter historia

Kommentarer inaktiverade.