Vill ha ny dator

Vad sugen jag har blivit på att skaffa en ny dator. Min gamla är så där sporadiskt upgraderad med lite små saker här och där. Men nu går det inte att göra så mycket mera med den. Lite mer minne skulle det gå att få i men då är det någon annan flaskhals som tröttar ner den. Tiden börjar springa från datorn. Har en 1.1Ghz Celeron med 256MB minne, lite över hundra gig i hd och scasi cd/cd-brännare. Känns som det är lite för mycket extra saker som jag stoppat i den. Ekonomin grusar ju mina planer men man får ju drömma.

2 reaktioner på ”Vill ha ny dator

  1. Jag vill också ha ny dator. Har iof en rätt hyffsad, men jag upptäckte idag att jag inte har så mycket hårddisk ledigt… Vore dessutom trevligt med en bärbar istället.

  2. Jag är ruskigt sugen på att testa en Mac. Vill veta mera och testa på en för dom verkar vara bra om man ska ha en dator till annat än spel.

Kommentarer inaktiverade.