One more shot of whisky

Idag vid fem tiden så träffade jag min syster för första gången på ca sex månader. Jag har saknat henne lite. Ã…t tacos med henne. Veggo tacos. Hon ska vara hemma några veckor sen blir det Indien igen. Pojkvännen kommer om tre veckor.

Igår när vi kom in på krogen så skulle tjejerna dansa, vi killar letade efter toakön. Sen letade vi dom två flickor som vi hade gått ut med. Vart var dom? Visade sig att en av dom inte tålde whiskyn som Jonas bjöd på. Var med och hjälpte henne hem. När jag skulle gå hem och sova så sprang jag på två jag känner. Efterfest undrade dom om jag ville gå på. Okay då tänkte jag men jag ska ju spela innebandy i morgon klockan tio. Halv sex var jag hemma i sängen, alldeles för få timmar efter så ringde klockan och jag skulle upp. Det blev ingen innebandy. Bara jag och kanin där. Har vart seg och trött hela dagen.

4 reaktioner på ”One more shot of whisky

  1. Jag vet inte riktigt. Stor del beror det nog på att jag är snäppet över värdelös på svenska. Skulle behöva någon som korrekturläser det jag skriver innan det postas.

  2. Sture Allén skriver:

    :grin:Ladda hem OpenOffice. Det är ett gratis ordbehandlingsprogram. Måste gnälla lite också, det heter korrekturläser.

  3. Nu har jag fixat till mitt skrivfel i den förra kommentaren. Jag brukar använda OpenOffice när jag skriver texter tex uppgifterna vi ska lämna in på pedagog på g kursen. Har inte tänkt på att jag kanske skulle använda det innan jag postar.

Kommentarer inaktiverade.