Where is my mind

Igår skulle jag öppna ett paket oboy. Kunde ju inte vara så svårt. Klåpa till det och fick oboypulver över hela köket. Tror det var i lördags när jag var hemma hos mor & far. Skulle ha strösel på glassen. Ströslade båda kaffe och dricka innan jag gjorde rätt och fick det på glassen. Är helt frånvarande i huvudet nu.

Idag har jag bara spela Top Spin och CM4. Lyssna på musik och läst nyheter på nätet. Lekt med tarot korten. Fick råd av Bella att skriva upp saker så det har jag börjat med nu. Fick ett brev från diabetes-sköterskan idag. Ska dit snat igen. Måste börja skriva ner min värden i boken igen. Har kört på känsla ett tag nu. Om jag blir hungrig och skakis så har jag lågt blodsocker. Känner jag inget så har jag ok. Långtidsvärdena var ok sist jag var till doktorn så det borde funka. Var bara det där alkohol grejen som var högt då. Vet ju inte om det beror på alkkoholen men jag har dragit ner på min förbrukning. Nu
ska jag kolla på ”Borta med vinden” och äta paj. Bra film men kanske lite lång, fast jag har ju inte så mycket annat att göra.