Whois?

Bella var en mycket bra standin för Robbin, men vi fick störe konkurans den här gången. Vann inte lika många snabb frågor men jag fick 60:- till i pressentkort, det är ett till mål mat. Ganska rolig kväll, men dom vanliga stammisarna var inte där igår heller.

Whois: Bella
Häxa (=kvinna?) som Jonas jobbar med. Verkar vara en skön person. Synd bara att hon flytta från Söderhamn, nu kan jag inte få lika mycket inspiration och vägledning av henne. önskar dig all lycka i studierna.

Musik just nu ”Nico – All that is my own”
Kollade ginza och cdon efter skivor med Nico. Gud vilka vackra omslag, ”Chelsea Girl” tycker jag om.

Vackra ord av Morrissey

Nico, whose ”voice equaled the sound of a body being thrown out of a window – entirely without hope, of this world, or the next or the previous”

4 reaktioner på ”Whois?

 1. Bella skriver:

  Hehe, jasså du behöver vägledning i häxerierna?? Och jag skötte mig alltså som Robind standin? Det låter bra. Då kanske jag är välkommen tillbaka på flera quissomgångar. Och du, var inte ledsen för att jag spöade dig i spelet… jag spöade ju Jonas oxå så du är inte ensam… Vem är den där trevliga flickan förresten?

 2. Henrik skriver:

  Ja du var riktigt duktig eller så var Jonas och jag sämst. Du får komma tillbaka på flera quissar om du vill.

 3. Bella skriver:

  Thank you. Ni var duktiga tycker jag. Och riktigt snabb i benen var du oxå! Har du och Jonas redan förbrukat matbiljetterna? Eller får man hänga me och äta när jag kommer hem?

 4. Henrik skriver:

  Klart du får äta med oss. Jag har mina kvar tror inte Jonas använt sina.

Kommentarer inaktiverade.