Wp 2.1 beta1

Första betan av WordPress 2.1 verkar innehålla lite nya Admin menyer. Man kan hitta en ”upload” flik under redigera menyn där man har alla sina uppladdade filer, vanligtvis bilder. Lättare att ta bort och ändra på bilder som man har laddat upp. Sen kan man se vilken post som länkar till bilderna. Kommentarer har blivit en egen meny. Bra tycker jag för den används ofta. Mestadels för att rensa spam för mig. Det är främst dom sakerna jag har märk är nytt under min lilla testperiod med wp 2.1. Under ytan är jag inte så säker på vad som hänt. Här kommer en liten bild på Nico så jag kan testa den nya Redigera->Uploads menyn.

Hmm glämde nästan den bästa saken. När man skriver ett nytt inlägg så fungerar ”quicktags” knapparna i Safari också. Det är dom knapparna som befinner sig ovanför inläggets textruta. Automatisk sparande av inläggen tror jag också är en ny funktion.

nico_testv2.jpg