22 timmars helg

Har nu i lördag och söndag jobbat två 11 timmars dagar på bion. Känner mig lite sliten nu. Ledig idag och en film i morgon som det inte blir så mycket folk på tror jag så det värsta är över nu. I helgen så gick Pettson & Findus Tomtemaskinen, två föreställningar och Harry Potter, två föreställningar. Det var lite stressigt att vara själv en sån helg när det kommer ganska mycket folk. Jag tyckte det gick bra ändå.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske kolla på Madrid matchen som mamma spelade in, jag har bara 1,2 och 4’an och där visas ingen La Liga. Mamma brukar vara snäll och spela in när Madrid spelar (tv4+) så får jag se matchen dagen efter. Nästa helg när Ramona är barnledig har jag lovat att tillbringa tid med henne eftersom det var så mycket jobb den här helgen, så då får jag klara mig utan dator och fotboll.