That no-one ever knows another

Jag undrar om jag verkligen kände min ex flickvän. Förra helgen fick jag veta att hon var otrogen när jag var i Indien. Till mig sa hon att det var en puss. Våra gemensamma vänner frågade henne om hon hade berättat för mig och hon sa ja. Det hade ju hon på ett sätt men inte hela sanningen. Jag sa att jag visste om allt. Jag trodde ju på henne eftersom hon kollat mig rakt i ögonen och svurit på att det bara var en puss. När våra vänner har frågat mig har jag alltid sagt att jag vet vad hon gjort och jag trodde verkligen jag visste och att jag har förlåtit henne för det. En puss är väl illa men det kan jag förlåta. Vi trodde att vi pratade om samma sak men det hade hänt så mycket mer. Vad jag fattar nu så var hon praktiskt taget tillsammans med den här killen tills en kort tid innan jag kom hem.

Men det var inte bara vårt förhållande hon började med att vara otrogen. Hon avslutade det också med att vara otrogen. När jag frågat henne om det hänt nått med den där killen som är kursledare på en kurs hon skulle gå så tittade hon mig i ögonen och sa att hon aldrig skulle göra nått sådant när hon är tillsammans med någon. Sen gav hon mig en kram och sa att det var synd att jag trodde det och att hon inte var sådan. Men jag känner i hela kroppen att hon ljuger. Jag vet att hon var otrogen när hon var ut med sina gamla vänner i en annan stad där han också bor.

Hon pratade mycket om att ta ansvar. Men den biten verkade bara gälla mig. Som när vi sa att vi skulle hålla kontakten och inte träffa några andra medan jag var i Indien. Hon har inte ens gett tillbaka alla saker jag har hos henne. Förra söndagen bar vi över många saker men först igår fick jag tillbaka mitt köksbord. Idag stod en pall och några till saker utanför dörren men jag har fortfarande några saker kvar. Jag vill bara få bort alla saker från henne så jag slipper ha nått band kvar där.

Det är inte otroheten jag är mest ledsen och arg över utan att hon har sett mig i ögonen och ljugit mig rakt i ansiktet. Inte ens ett förlåt eller jag är ledsen har hon sagt. Just nu vill jag bara bli fri från henne. Jag älskar henne fortfarande men jag har ingen respekt för henne och tycker att hon är värdelös som människa. Vilket gör ont eftersom jag inte trodde hon kunde sjunka så lågt.

Over and over again

Nu är det riktigt slut med min förra flickvän. Snart har jag hämtat alla grejer jag har hos henne och vi behöver inte ha med varandra att göra mer. Som det är nu är det nog den minst dåliga lösningen.

Efter ett väldigt långt samtal med en av mina vänner inatt så känns det relativt bra. Jag älskar fortfarande min ex flickvän men jag behöver avsluta det på allvar om jag ska orka gå vidare. Säkert kommer det att ta väldigt lång tid innan allt är okay igen. Vissa gånger känns det som det aldrig kommer att bli okay igen och jag funderar på hur jag ska orka. Men just nu känner jag mig arg, ledsen, sårad och lurad.

Singeltown, here I come!

Igår tog det längsta förhållande i mitt 27 åriga liv slut. Vi träffades några veckor före jag åkte till Indien. Nästan 13 månader blev det. Eller nästan 9 om man räknar bort den tid jag var i Indien men nu är det jag som räknar och då är det nästan 13. Ramona du är en underbar kvinna på alla sätt, jag tycker verkligen det är synd att det inte fungerade mellan oss.

PS. The Cure låten Friday I’m in Love kan alltid göra mig glad hur nere jag än känner mig. Vet inte vad det är med den låten men det har aldrig slagit fel.

1 år

Igår firade jag och min flickvän ett år tillsammans. Det blev en lugn kväll, lite mat hemma och en film på dvd. Vi är väldigt förkylda båda två så det var ungefär allt vi orkade med. Svårt att få till en romantisk stämning när man är förkyld. Om man inte tycker om ljudet av snörvlande näsor då. Nästa år skulle jag vilja göra nått mer speciellt med henne.

Gott nytt år

Ett år till har gått. Jag, flickvännen och ett av barnen ska äta mat med ett annat par sen blir det ner på stan och kolla fyrverkerierna. Det blir ett lugnt nyår. Ingen fylla och sena nätter. Att jag ska jobba i morgon kanske gör sitt till också. Jag börjar bli lite mindre ung nu så jag blir så trött dagen efter jag har varit ute och festat. Gott nytt är till alla!!!

wow, jobba och flickvännen

Spela World of Warcraft, jobba på bion och tillbringa tid med flickvännen. Så har mina dagar sett ut ett tag nu. På måndag är jag ledig från bion så då ska jag till körskolan. Sen blir det lika igen tills på torsdag då Jonas tar över bion och jag kan ta det lite lugnt över julhelgen. Wow är riktigt roligt nu. Är på lvl 18 och har börjat träffa på lite Hords (ondingarna). Igår dödade jag min första Hord. Idag tog dom mig 3 gånger på raken, det var inte lika bra.

Dåligt minne *2

Min flickvän fick en tidig julklapp igår. Hon ville verkligen ha ett dator bord hon kollat på så hon fick det av mig. Hon var duktig och skruvade ihop det nästan själv. När allt var klart och vi skulle ställa upp alla grejor tryckte jag på dator för bara för att testa så allt fungerade. Märkte då att ingen av oss har så bra minne, båda två hade glömt bort lösenordet till inloggningen. Ingen aning om vad jag kan ha för lösenord på den burken. Verkar som det blir en ofrivillig ominstallation av Ubuntu Linux någon dag.

22 timmars helg

Har nu i lördag och söndag jobbat två 11 timmars dagar på bion. Känner mig lite sliten nu. Ledig idag och en film i morgon som det inte blir så mycket folk på tror jag så det värsta är över nu. I helgen så gick Pettson & Findus Tomtemaskinen, två föreställningar och Harry Potter, två föreställningar. Det var lite stressigt att vara själv en sån helg när det kommer ganska mycket folk. Jag tyckte det gick bra ändå.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske kolla på Madrid matchen som mamma spelade in, jag har bara 1,2 och 4’an och där visas ingen La Liga. Mamma brukar vara snäll och spela in när Madrid spelar (tv4+) så får jag se matchen dagen efter. Nästa helg när Ramona är barnledig har jag lovat att tillbringa tid med henne eftersom det var så mycket jobb den här helgen, så då får jag klara mig utan dator och fotboll.