Allt klart! (?)

Så där nu har jag packat ner (nästan) allt som jag kan behöva ha med mig. Sitter och funderar på vad jag kan ha glömt bort men det kommre jag nog inte på förän i morgon när det är för sent. Allt det viktigaste har jag packat ner (tror jag).

Satte på en playlist med band som ska spela på Roskilde och jag förmodligen kommer att se. Blir kul att gå igenom häftet i morgon och ringa in banden, kolla tider och klura ut hur man ska lyckas se alla band. Ska be en liten bön till Gud att han håller en tältplats åt mig, en tältplats nära ingången.

Förstår inte folk som verkar oroa sig när jag ska åka ensam. Jag är faktiskt 25 år och har lite common sense i kroppen. Sen så tycker jag själv att jag är ganska berest. Att ha rest jorden runt är det inte någon av dom som oroar sig som kan säga. Så farligare platser tror jag att jag rest på fast enda gången jag har varit riktigt nära någon olycka är ju på Roskilde -2000. Fick skäll av min mor då jag inte ringde hem och hörde av mig då. Fast hade det hänt nått med mig så hade ju hon fått höra från kompisar eller Danska polisen. Den logiken köpte inte hon.

I morgon sätter jag mig på ett tåg till Köpenhamn och kommer fram dit ungefär vid 8 på kvällen. Glad om jag är i Roskilde och klar med tält vid 10. Får se om det blir några mer uppdateringar från Danmark, dom kanske har nått tält med inet som man får låna. Om jag orkar köa och/eller har nått värt att berätta blir det nog nått då annars höres vi på måndag/tisdag.

2 reaktioner på ”Allt klart! (?)

  1. Sten skriver:

    Henrik din bön kommer nog inte bli besvarad med en plats nära ingången. Det är tjockt redan nu..

    Pearl Jam-olyckan 2000 stämplade hela festivalen på ett negativt sätt men hade bara vädret varit bättre hade det aldrig hänt. I alla fall inte på det sättet.

    Fan vad jag är avis, ha en bra vecka!

Kommentarer inaktiverade.