Kvalitets tält

Hmm hittade ett riktigt kvalitets tält på ÖB. 195:- kostade det och väger 2kg. Hoppas det klarar dom regniga dagarna bara. Om det är värdelöst så blir det ett släng tält och 2kg lättare packning på hemresan. Satte upp det för att kolla att det inte var nått trasigt, när jag skulle ner med det igen fick jag några grejer över. Sådana där band som man ska knyta nått med. Bara det inte fattas grejer när jag ska upp med det på Roskilde. 🙂

Tält

Tält

Tält med mig i

4 reaktioner på ”Kvalitets tält

 1. Sten skriver:

  Det där tältet kommer funka finfint.. har själv haft ett par såna vid mina besök av festivalen. Har aldrig tagit med dom hem igen!

  Du får ha det så jäkla gott på Roskilde, tror inte du behöver vara så orolig över vädret då jag är relativt säker på att det kommer bli fint.

  Första åren jag var i Roskilde hade jag aldrig packning med mig. En tandborste, en olle sen bar det av. Dom första åren -92, -93, -94 var det 99% solsäkert och jag har aldrig varit så brun efter en utlandsvistelse som dom gångerna.

 2. Det blir nog bra ändå. Ska försöka att inte packa för mycket saker som jag inte kommer att använda. Ja jag hoppas det blir sol.

  Första året (2000) var det regn 4 dagar och det regnade in i tältet jag sov i. Full var jag när det var lägg dags så jag bryde mig inte så mycket. Sista dagen var det soligt och basta i tältet.

  Vad är olle?

 3. Sten skriver:

  Olle är så vitt jag vet en tröja som är stickad i ull eller liknande material?!

Kommentarer inaktiverade.