Live @ Roskilde

Nu fick jag äntligen tag på en dator, med Danskt tangentbord :pessimist:. Får duga ändå. Allt är bra förutom vädret, regnade, åskade och haglade första dagen. Nu har solen tittat fram ibland men det kommer små skurar ibland. Någon har fimpat på mitt tält så det har gått hål på det, hoppas han dör i prostata cancer. Lagade hålet med gafa-tejp men det håller nog inte om det kommer lika mycket regn som första dagen. Några har sprejat på mitt tält, hoppas dom dör också. Bara det är någolunda tort när jag ska sova så är det okay. Nog om det.

Pixies har vart bäst i år. De små scenerna har dom roligaste banden. Gillar inte riktigt dom där nu(?)-metal banden som spelat på Oranga scen. Morrissey spelar ikväll och det blir nog bra. Riktigt bra band som spelar ikväll.

Orkar inte uppta datorn längre. Känner mig jäktad och vill röka. Hoppas det går att läsa och jag har skrivit någorlunda rätt fast det var med Danska tangentbord. Out från Roskilde.

2 reaktioner på ”Live @ Roskilde

  1. Sten skriver:

    Tråkigt att vädret inte varit på er sida.. jag myser dock lite inombords då jag vet hur jävligt det är att vara där när vädret är kasst. Regnet -97 var inte skoj alls!

  2. Dom säger att det inte har regna så mycket sen -97. 2000 tyckte jag det regnade mycket på. Men det går ju bra åndå. Har inte regnat in ån så länge så.

Kommentarer inaktiverade.