En dag i Stockholm

Igår var jag nere i Stockholm, förutom att säga hej då till syster och hennes ”kompis” Kalle som åkte till Thailand igår så shoppade jag lite saker. Innan deras flyg gick så hade vi hunnit köpt massa te, varit på Apple Center där jag köpte en Mighty Mouse. Jag tyckte test exemplaret var skönt och den lilla kulan inte verkade så dum. Syster blev såld på en fet Cinema skärm och Mac minin. Då var klocka runt 15.00 och Kalle fick lite panik och ville vara på flygplatsen så snart som möjligt. Deras flyg gick vid 18.30, samma tid som jag satte mig på tåget från Stockholm. Vi skildes vid Centralen och nu kommer jag inte att se någon av dom på ungefär ett halvår. Lite vemodigt kändes det.

För att slå ihjäl dom sista timmarna gick jag en sväng till gamla stan och SF-bokhandeln. Funderade ett tag på en R.A. Salvatore bok om Drizzt Do’urden (Forgotten Realms). Tyckte inte jag hade råd att köpa en och det var tur för sen hittade jag Fallhöjd av Nick Hornby som jag inte läst. Hornby är en av mina favorit författare och jag brukar köpa det mesta han skriver. Min dag hade börjat fem på morgonen och nu var jag hemma igen vid halv nio tiden. Trött men glad att se flickvännen som var snäll och mötte mig på stationen.