En dag i Stockholm

Igår var jag nere i Stockholm, förutom att säga hej då till syster och hennes ”kompis” Kalle som åkte till Thailand igår så shoppade jag lite saker. Innan deras flyg gick så hade vi hunnit köpt massa te, varit på Apple Center där jag köpte en Mighty Mouse. Jag tyckte test exemplaret var skönt och den lilla kulan inte verkade så dum. Syster blev såld på en fet Cinema skärm och Mac minin. Då var klocka runt 15.00 och Kalle fick lite panik och ville vara på flygplatsen så snart som möjligt. Deras flyg gick vid 18.30, samma tid som jag satte mig på tåget från Stockholm. Vi skildes vid Centralen och nu kommer jag inte att se någon av dom på ungefär ett halvår. Lite vemodigt kändes det.

För att slå ihjäl dom sista timmarna gick jag en sväng till gamla stan och SF-bokhandeln. Funderade ett tag på en R.A. Salvatore bok om Drizzt Do’urden (Forgotten Realms). Tyckte inte jag hade råd att köpa en och det var tur för sen hittade jag Fallhöjd av Nick Hornby som jag inte läst. Hornby är en av mina favorit författare och jag brukar köpa det mesta han skriver. Min dag hade börjat fem på morgonen och nu var jag hemma igen vid halv nio tiden. Trött men glad att se flickvännen som var snäll och mötte mig på stationen.

Reslust

Satt och kollade på lite kort från Indien och nu är jag lite äventyrssugen. När jag var i Indien så tyckte jag det skulle vara väldigt skönt att komma bort från alla Indier. Nu sitter jag och längtar tillbaka, hmm man kan hålla sig till den norra delen där buddisterna håller till. Backpacker ghetto stranden Om Beach lockar, fast det står nog ett hotell med betydligt högre klass än de enkla hydorna jag, syster och hennes vän bodde i.

Min syster kommer hem om 2-3 veckor från Island där hon har jobbat på en (grön)farm och ca en månad efter hon kommer hem (början av november) så åker hon och vännen igen. Den här gången bär det av till Thailand och länder runtomkring, jag tror inte själv dom vet vart dom ska åka. Lite avundsjuk är jag på dom.

Hmm ser att jag skulle behöva fixa lite med resor sidan, försvenska den och förminska lite bilder.

Väninnor

Blev en heldag med en vän som är flicka. Shoppade kläder, åt mat och fikade. Hittade ett par linne byxor till mig själv som var riktigt sköna. Kände mig lite som bögen som följer med sin(a) tjej kompisar för att vara smakråd. När jag inte hade nått emot att gå i affärer och kolla kläder funderade jag på att dra ner tiden med mina kvinnliga vänner och umgås mer med mina manliga vänner och prata kvinnor, sprit och bilar. Kanske inte är bra för mig att umgås för mycket med kvinnligt folk. Alla fall inte på vänskaps nivå. Snart kanske jag börjar respektera dom också, hemska tankar 😕

Paketet till syster skickades idag och anländer säkerligen på Island först om en månad eller så. Blev klar med många skivor jag tror hon vill ha utom Placebo – Sleeping with Ghosts, den enda skivan hon sa att hon ville ha. Får säker skäll av henne för det.

Presenter

Idag fyller min syster år. I Jul så skulle jag ge henne en skiva men mor hade köpte samma skiva så jag tog den själv och sa att hon skulle få nått bättre när hon fyllde år. Tack vare min väldigt obegåvade ekonomiska sida så äger jag 38:-kr just nu. Vet inte riktigt vad jag ska fixa för 38:-kr till henne. Hade jag vart smart skulle jag ju ha fixat en present tidigare och inte väntat till sista dagen. Jag ska även fotografera ögonen idag så jag har inte så där jätte mycket tid att hitta på nått. Får göra som vanligt och skylla på Ammie.

Vuxen

Frågat min syster om hon ville göra om designen på sidan. Kanske kan bli ett samarbete, om vi lyckas hålla samms en längre tid. Ska nog gå bra om båda anstränger sig lite. Hon var/är duktig på att göra websidor och hon tyckte det var roligt. Fårse hur det blir.

Min flicka kom på den genialiska (idiotiska?) iden att bjuda mina föräldrar på nyårs middag. Hon ska försöka lära mig att laga mat. Blev hånad i morse när jag inte kunde göra vändstekta ägg. Fick räkna upp allt jag kunde göra i köket, öppna pizza kartongen räknades inte. Jag själv tycker jag klarar mig bra med maten, just nu står min hynda och flicka i köket och gör mat till oss tre. Alla tre gör det dom är bäst på.

2st dikter av en sexuellt frustrerad Jan-olov (Naken-Janne?).
Läs mer