Heja Sverige, men inte för mycket

Genom sig själv känner man andra. Kanske därför Italien är så oroliga för SverigeDanmark matchen? Jag hoppas Sverige kryssar mot Danmark och alla vi kan vinka Italien adjö på från EM. Det skulle nog vara ett bra resultat för Italien också för då har dom nått att skylla på. Att dom spelar tråkigt och dåligt har inte med saken att göra. Synd om Svenskarna och Danskarna som spelar i Italienska ligan bara, dom kanske får sparken från klubblagen som Sydkoreanen efter Italien blev utslagna i VM -02. Jag tycker Italien är tråkiga och gnälliga och ser hellre att de två Nordiska länderna går vidare.

England verkade klara sig bättre än jag trodde. Fast dom är fortfarande överskattade som fotbollsnation och kommer inte att vinna EM.

Spanien klarade inte av Portugal. Trodde Spanien skulle bli det vinnande laget i den matchen men inte direkt förvånad att Spanien inte klarade sig vidare. Den största gåtan med Spanien är hur så många bra spelare kan vara så dåliga tillsammans? Listar man ut det kan man ansöka som förbundskapten.

Portugal tror jag inte heller så där jätte mycket på. En bra match av tre så länge men man har med lite tur klarat sig vidare. Beror lite på vilka lag man får möta om dom har en chans att klara sig vidare till final.

Tjeckien har jag blivit imponerad av. Hoppas det går bra för dom.

Det var en liten sumering av mig, kommer nog mera när jag sett lite mer av dom andra lagen.