Let’s get retarded

Nu i helgen var det Strömmingsleken, vår stads årliga helgen före skolan startar fjortisfylla ”gatu” fest. Trots gråtande småflickor, tonårsfylla och ex-flickväner så kan man faktiskt träffa gamla vänner som är hemma i stan en sista gång före semestern tar slut.

Givetvis så sprang jag ihop med min kära ex-flickvän. Vi verkar ha gjort framsteg i vår ex relation. Nu gjorde vi en neutral nick som hej till varandra, förra gången vi träffades så hade jag två gemensamma vänner på var sida om mig som hon hejade på men inte mig. Funderade ett tag om jag var osynlig, vilket skulle vara coolt men så var inte fallet. Undrar om jag ska se mina sakerna som hon fortfarande har kvar som ”MIA”.

Här i Söderhamn så har vi ett cover band, låt oss kalla dom popverktygen som verkar ha blivit en institution när det är något offentlig jippo. Men jag fattar inte varför det är så, dom har kört ungefär samma sak dom senaste 10 åren och det finns bättre, roligare band i en här stan så varför kan inte nått av dom få chansen?

Nu var det andra gången på kort tid som jag lekte med Jonas & Bella. Ett litet plus med ovanstående institution och deras covers är att jag och Jonas kan prata om gamla Roskilde minnen och om band som vi sett. Nu börjar jag känna mig gammal, kanske kommer vi att sitta på hans veranda i Trönö skogen och fortfarande prata Roskilde minnen om 10 år.

Slutade kvällen med att köpa mat på ett ställe där det med stora bokstäver stod skrivet kebab. Kände mig lite dum när jag lite undrande frågade Bella varför man inte fick något kebabkött på brödet och hon svarade att man inte brukade ha det på langos.

Jag lyckades till och med att inte springa på syntarn utklädd till flicka.

Roskildeplaner

Min flickvän tycker att jag är en datornörd och inte borde sitta vid min älskling så mycket. Tävlingsinriktad som jag är så ska jag försöka klara mig utan datorn en tid framöver. Borde gå ganska bra på sommaren men lite jobbigt är det. FM manager lockar väldigt mycket. Jag har lånat två böcker av mamma som jag kan förlusta mig i om tristessen kommer smygande.

Har pratat lite om att åka till Roskilde festivalen med min flickvän. Hon verkar lite sugen men tycker att biljettpriset på 1500:- inte var så lockande. Måste bestämma oss om det blir någon festival eller inte snart men jag är jätte sugen på att åka. The Hidden Cameras lockar mäst där, synd att inte Nine Inch Nails spelar på Roskilde i år. Skulle vara roligt att se dom en gång till.

Ödets ironi

Fick ett sms från roskilde flickan i dag. Var väldigt länge sedan jag hörde av henne eller för den delen träffade henne. Hon undrade om det gick att fika idag, kl 19. Samma tid jag ska på föreläsningen om mobbing. Enda kvällen på veckan jag inte kan. Lyckligt vis så gick det att lösa på ett sätt. Så snart ska jag i väg och träffa henne på ett fik. Om det går bra så går jag nog direkt upp till föreläsningen annars så får jag nog lite fritid där i mellan.

Update: Helvete det blir ju bara värre och värre. Nu ser jag att Real Madrid spelar sin match mot Roma 20.30. Det blir en snabb språngmarsch hem från föreläsningen.

Live @ Roskilde

Nu fick jag äntligen tag på en dator, med Danskt tangentbord :pessimist:. Får duga ändå. Allt är bra förutom vädret, regnade, åskade och haglade första dagen. Nu har solen tittat fram ibland men det kommer små skurar ibland. Någon har fimpat på mitt tält så det har gått hål på det, hoppas han dör i prostata cancer. Lagade hålet med gafa-tejp men det håller nog inte om det kommer lika mycket regn som första dagen. Några har sprejat på mitt tält, hoppas dom dör också. Bara det är någolunda tort när jag ska sova så är det okay. Nog om det.

Pixies har vart bäst i år. De små scenerna har dom roligaste banden. Gillar inte riktigt dom där nu(?)-metal banden som spelat på Oranga scen. Morrissey spelar ikväll och det blir nog bra. Riktigt bra band som spelar ikväll.

Orkar inte uppta datorn längre. Känner mig jäktad och vill röka. Hoppas det går att läsa och jag har skrivit någorlunda rätt fast det var med Danska tangentbord. Out från Roskilde.

Kvalitets tält

Hmm hittade ett riktigt kvalitets tält på ÖB. 195:- kostade det och väger 2kg. Hoppas det klarar dom regniga dagarna bara. Om det är värdelöst så blir det ett släng tält och 2kg lättare packning på hemresan. Satte upp det för att kolla att det inte var nått trasigt, när jag skulle ner med det igen fick jag några grejer över. Sådana där band som man ska knyta nått med. Bara det inte fattas grejer när jag ska upp med det på Roskilde. 🙂

Läs mer