Recap av den föreläsningsfria veckan

Vad lyckades jag göra förra veckan när vi hade föreläsningsfritt (inte ledigt) från skolan?

Stå still på ett tåg mellan Gävle-Söderhamn i ca en och en halv timme medan vi väntade på besked om det gick att åka till Söderhamn eller om vi fick vända om till Gävle igen, vi fick vända om till Gävle. Väldigt bra träning för tålamodet.
Av med mera pengar än jag tänkt mig.
Åkt till IKEA och shoppat ett nytt rumsbord och en bokhylla. Bra för då fick jag bort mycket skräp som ligger lite överallt hemma hos mig. Plus att jag hittade ett kvitto på en espresso maskin som inte har fungerat sen förra Julen, så jag fick helt plötsligt lite pengar när jag lämnade tillbaka den.
Gjort klart mitt serietidnings omslag till skolan och Flash grejen med knapparna. Flash blev två knappar som visade Real Madrids mål mot Barcelona, så jag kan skicka till och förhoppningsvis reta Janne.
Sagt upp mitt World of Warcraft abonnemang, skaffat nya versionen av Football Manager 2007. Nått beroende måste jag ha.