Mera Flash knappar

Fick en till Flash uppgift från skolan. jag skulle göra tre knappar som visade tre movie clips. Efter en lång dag och många sidor på internet så lärde jag mig att använda _root och _parent för att styra movie clips. Hjälpen i Flash fick jag ingen hjälp av så det blev internet och till slut så hittade jag ett exempel som jag fattade hur dom användes. Det är roligt med Flash eftersom man kan göra ganska mycket även fast jag inte är så bra på Flash actions/script. Nu har jag gjort en film som visar Madrids två mål mot Barcelona, mestadels för att reta Janne som är Barca supporter (säkerligen bara) för att reta mig. Det var lite jobbigt att få två Flash filmer som visade målen. Jag vet ingen bra editor för Flash filmer på Mac. Det är föreläsnings fritt från skolan den här veckan men inte ”ledigt”. Ett serietidnings omslag ska jag göra till nästa vecka och två saker (en insekt och ett föremål) i Illustrator där jag använt ”Mesh-tool”.