Svamel

Fick ta skattepengar och betala hyran för, men jag vet inte om jag hinner betala före den sista hoppas det bara. Jag har vikarierat den här månaden och fick bara 1900:- i a-kassa. Får lön nästa månad från komunnen. Med en hyra på 2500:- räkningar och skuld på ICA kortet blev det inte så mycket över. -2500 blev det när allt var klart, jag har tänkt spara dom pengarna till nått vettigare, kanske en resa.

Såg ett program om dykning för några dagar sen och blev så så så sugen på att vara några meter under ytan igen. Att känna lugnet, trycket från vattnet. Så underbart. Längtar, att få se ytan försvinna när man sakta sjunker ner mot botten. En spark med fennan och man glider, sakta, lugnt, skönt. Men man måste alltid upp igen.

Soundtrack ”The Charlatans – Melting pot” som jag lånat av Jan-olov, ska spela av den på min MD någon gång. Dricker första koppen kaffe innan jag ska gå till jobbet. Avensjuk på Jan-olov,
han vet varför. Jonas har köpt en ny digitalkamera, en 5megapixel (kan inte vara sämre än mig). Hoppas jag får mitt minneskort idag.