до-свидания, vi ses!

Nu sitter syster på ett flyg till Australien. Hon åkte idag vid 14.30 och kommer fram i morgon. Kalle hennes ”vän” (komplicerad relation) åkte igår men fick vänta på ett planbyte i ett antal timmar så han kommer fram några få timmar före syster. Hennes resa tog kortare tid i timmar för hon slapp vänta. I Kings Kross, Sydney kommer dom att bo på ett hostel första dagarna. Planen dom har är att söka jobb och vara borta så länge dom har råd. Så ha det bra och lycka till, ta hand om varandra!

Små planer

I mitt huvud blir jag mer och mer sugen på att resa. I morgon ska jag ringa och kolla upp om jag behöver några mera sprutor mot farliga sjukdomar. Kanske har allt jag behöver sen resan för två år sen. Vet inte riktigt hur länge vaccinen sitter i kroppen. Måste fixa med några väskor som jag kan ha insulinet i också. Det här företaget säljer små väskor man kan kyla det i. Just nu är jag är mera inställd på att åka än att stanna.

Svamel

Fick ta skattepengar och betala hyran för, men jag vet inte om jag hinner betala före den sista hoppas det bara. Jag har vikarierat den här månaden och fick bara 1900:- i a-kassa. Får lön nästa månad från komunnen. Med en hyra på 2500:- räkningar och skuld på ICA kortet blev det inte så mycket över. -2500 blev det när allt var klart, jag har tänkt spara dom pengarna till nått vettigare, kanske en resa.

Såg ett program om dykning för några dagar sen och blev så så så sugen på att vara några meter under ytan igen. Att känna lugnet, trycket från vattnet. Så underbart. Längtar, att få se ytan försvinna när man sakta sjunker ner mot botten. En spark med fennan och man glider, sakta, lugnt, skönt. Men man måste alltid upp igen.

Soundtrack ”The Charlatans – Melting pot” som jag lånat av Jan-olov, ska spela av den på min MD någon gång. Dricker första koppen kaffe innan jag ska gå till jobbet. Avensjuk på Jan-olov,
han vet varför. Jonas har köpt en ny digitalkamera, en 5megapixel (kan inte vara sämre än mig). Hoppas jag får mitt minneskort idag.