That no-one ever knows another

Jag undrar om jag verkligen kände min ex flickvän. Förra helgen fick jag veta att hon var otrogen när jag var i Indien. Till mig sa hon att det var en puss. Våra gemensamma vänner frågade henne om hon hade berättat för mig och hon sa ja. Det hade ju hon på ett sätt men inte hela sanningen. Jag sa att jag visste om allt. Jag trodde ju på henne eftersom hon kollat mig rakt i ögonen och svurit på att det bara var en puss. När våra vänner har frågat mig har jag alltid sagt att jag vet vad hon gjort och jag trodde verkligen jag visste och att jag har förlåtit henne för det. En puss är väl illa men det kan jag förlåta. Vi trodde att vi pratade om samma sak men det hade hänt så mycket mer. Vad jag fattar nu så var hon praktiskt taget tillsammans med den här killen tills en kort tid innan jag kom hem.

Men det var inte bara vårt förhållande hon började med att vara otrogen. Hon avslutade det också med att vara otrogen. När jag frågat henne om det hänt nått med den där killen som är kursledare på en kurs hon skulle gå så tittade hon mig i ögonen och sa att hon aldrig skulle göra nått sådant när hon är tillsammans med någon. Sen gav hon mig en kram och sa att det var synd att jag trodde det och att hon inte var sådan. Men jag känner i hela kroppen att hon ljuger. Jag vet att hon var otrogen när hon var ut med sina gamla vänner i en annan stad där han också bor.

Hon pratade mycket om att ta ansvar. Men den biten verkade bara gälla mig. Som när vi sa att vi skulle hålla kontakten och inte träffa några andra medan jag var i Indien. Hon har inte ens gett tillbaka alla saker jag har hos henne. Förra söndagen bar vi över många saker men först igår fick jag tillbaka mitt köksbord. Idag stod en pall och några till saker utanför dörren men jag har fortfarande några saker kvar. Jag vill bara få bort alla saker från henne så jag slipper ha nått band kvar där.

Det är inte otroheten jag är mest ledsen och arg över utan att hon har sett mig i ögonen och ljugit mig rakt i ansiktet. Inte ens ett förlåt eller jag är ledsen har hon sagt. Just nu vill jag bara bli fri från henne. Jag älskar henne fortfarande men jag har ingen respekt för henne och tycker att hon är värdelös som människa. Vilket gör ont eftersom jag inte trodde hon kunde sjunka så lågt.

2 reaktioner på ”That no-one ever knows another

  1. Det verkar som om tjejer ibland tror att det är bättre att ljuga än att säga sanningen och fattar inte att lögnen i sig gör mer ont än det dom ljuger om… trist, men jag delar din erfarenhet.

  2. Det värsta jag tycker med att någon ljuger för en är att man känner sig så dum och frågar sig själv om man inte borde sett eller märkt att dom ljugit. Sen blir jag väldigt arg på mig själv också, hur kunde jag bli så lurad.

    Hade hon sagt sanningen så kunde jag respektera henne för det men kanske inte för det hon gjort.

Kommentarer inaktiverade.