ToDo: Umgås med släkt och vänner

Jag och Evelina är hemma i Söderhamn över julen. Det betyder att vi måste umgås med massa folk. Hittills har vi lyckats bocka av min familj, Jonas & Bella, Eves pappa och 50% Janne. Dom vi har kvar är Eves mamma, Eves farmor, min farmor & farfar, min mormor och 50% Janne (funderar på en krogutflykt på annandagen). Med tanke på att jag är kvar till den 29’e och Eve till nyårsafton (fira nyår på tåget?) så känns det som vi har ganska koll på läget. I kväll ska vi hem till Eves mamma och vara med dom, sen ska Eve fira jul med pappa sin och jag stannar hos mina föräldrar. Kanske vi till och med får tid över att åka till Järvsö för säsongens första snowboard åkning. Först måste vi kolla om alla saker är hos Evelinas mamma så vi har skor och kläderna här som vi trott. Har vi inte dom sakerna här så blir det nog inge. Snö verkar det finnas så det skulle vara roligt att få en dag i backen.