ToDo: Umgås med släkt och vänner

Jag och Evelina är hemma i Söderhamn över julen. Det betyder att vi måste umgås med massa folk. Hittills har vi lyckats bocka av min familj, Jonas & Bella, Eves pappa och 50% Janne. Dom vi har kvar är Eves mamma, Eves farmor, min farmor & farfar, min mormor och 50% Janne (funderar på en krogutflykt på annandagen). Med tanke på att jag är kvar till den 29’e och Eve till nyårsafton (fira nyår på tåget?) så känns det som vi har ganska koll på läget. I kväll ska vi hem till Eves mamma och vara med dom, sen ska Eve fira jul med pappa sin och jag stannar hos mina föräldrar. Kanske vi till och med får tid över att åka till Järvsö för säsongens första snowboard åkning. Först måste vi kolla om alla saker är hos Evelinas mamma så vi har skor och kläderna här som vi trott. Har vi inte dom sakerna här så blir det nog inge. Snö verkar det finnas så det skulle vara roligt att få en dag i backen.

Shanti

Det var roligt att träffa alla släktingar i lördags när farmor fyllde år. Drack någon cider då så det kan vara lite av ursäkten för mina bristande fysiska aktiviteter på söndagen. Smet undan och tränade lite pois med Kalle (systers ”kompis”) under födelsedagen, de lite mindre kusin barnen testade också och verkade tycka att det var roligt. Hoppas dom blir sugen på det och börjar träna själva. Borde vara lättare för barn att träna koordinations förmågan. Själv har min höger och vänsterhand väldigt svårt för att göra olika saker. Fast jag brukar ju träna poi en gång i halvåret så det kanske inte är så konstigt att höger och vänsterhand inte kan göra saker själva.

Ska jag läsa?

Började på körskolan i måndags. Ca 8 år för sent om man lyssnar på min far. Teorin tror jag inte blir så jätte svår om jag bara läser boken lite. Jag är lite nervösare för att köra men det behöver jag inte tänka på just nu.

Annars så har jag börjat cykla med flickvännens yngsta barn. Ganska jobbigt att springa efter han men han har talang så jag behöver nog inte göra det så länge till. Om det inte börjar snöa eller nått annat otrevligt så cyklar han nog om några veckor. Egentligen så kanske det är lite sent att börja nu på hösten.

Sen har jag börjat fundera på om jag ska läsa upp lite betyg nästa termin. Eller läsa lite ämnen som jag inte har. Engelska B funderar jag på. Matten kunde jag konvertera till B och där blir det nog inte ett C, Svenska C låter inte så lockande heller. Men det fanns lite andra roliga kurser t.e.x Filosofi. Engelska B skulle jag behöva om jag vill läsa vidare på högskola någon dag.

Hmm fick igång Neverwinter Nights på Mac dator igår så jag måste nog spela klart det. Ibland måste man göra saker som man inte vill. 😉