Två saker att sakna i Windows

Det finns två saker som jag speciellt saknar när jag använder en Windows burk. När jag ska starta ett program så trycker jag automatiskt på ctrl+space i hopp om att få upp Quicksilver menyn. Jag gör det helt automatisk och blir förvånad när den inte kommer upp. Några sekunder senare så brukar jag komma på att jag inte sitter med min Mac.

Den andra saken jag saknar i Windows och program som First Class (som jag använder på distansutbildningen) är Spotlight sökning. Det behöver inte just vara Spotlight men en sökning som fungerar ungefär lika. Som söker kontinuerligt varefter man skriver in bokstäver. I First Class (även på mac) så är det jävligt jobbigt att hitta mail genom att skriva in nått som man tror stod i mailet, trycka sök och sen gå igenom alla olika resultat man fick fram. Göra om allt eftersom man fick för många resultat eller inget allt. Det är bra i Spotlight att man söker på nästan allt man har i text på datorn t.e.x mail, dokument, filer och bilder.