1år

Blev en helkväll på krogen igår skulle bara ner och titta på matchen (Tottenhamn – Liverpool (2-1)) med Janne men fick besök av vänner och stannade hela kvällen. Lite tråkigt bara att jag inte hade några pengar att bjuda för så man kände sig som en snyltare. Riktigt rolig kväll. Sov hos Ammie så jag måste gå hem och hämta mina kläder till innebandyn. Skänt att spela och få springa av sig alla dagenefter syndrom. Fast jag brukar bli helt slut efter. Ska försöka skriva en önskelista till jag fyller år, skulle vilja ha nått album med Sizzla och Eek-A-Mouse men vet inte vilka som är bra. ECW dvd’er är också välkommna. Jonas visade sitt nya trådlösa nätkort och då blev jag lite sugen på ett sånt till handdatorn så jag också kan ligga i sängen och surfa. Prylbög? Nja kanske lite då.

Kom på att jag bott här 1 år nu. Tycker om min lägenhet, inte värdens största direkt men den är bra till mig. Älskar mitt kök, röka lite, lyssna på bra musik och bara sitta där och tänka.

Har fått mitt första commentspam, skönt att det finns ”Comments Moderation” i nya WordPress. Tar lite extra tid innan kommentarerna kommer upp men det är det värt om man slipper spamen.

Ammie’s krav om jag ska kolla Real Madrid matchen ikväll. Du måste fixa mat till mig. Fan jag måste ta och visa vem som bestämmer innan hon blir för dominant. Tror hon får nöja sig med nått att värma i den micro hon inte har. Muhahahaha. Fast det är ju så att är jag elak så får ju jag och bara jag sota för det så jag kanske skulle vara snäll?