Domainz hjälper dig hålla reda på dina domäner

information om domänen Östlund.infoAv en slump så hittade jag Domainz. Det är en webtjänst som håller reda på dina domäner. Man lägger bara till dom i Domainz kontrollpanel och sen kan man få massa information om all domäner på ett och samma ställe. Man kan länka in Googla Analytics kontot om man har ett sådant körandes på domänen. Annat info man får är tex när en domänregistrering går ut, indexerade sidor i google, yahoo, bing, altavista (finns dom ännu?), hur många länkar man har och pagerank från google och alexa.

Bilden visar min domän Östlund.info. Lite info om när den skapades och när den ska förnyas. Den inte alltför imponerande pagerank 1 visar den också (någon som vill skänka lite länkjuice?). Google har indexerat två sidor. Antar att min pdf räknas som en indexerad sida. Nyttan med en tjänst som Domainz är ju större ju mer domäner man ska administrera. Tjänsten är gratis än så länge och värd att testa.

3 reaktioner på ”Domainz hjälper dig hålla reda på dina domäner

 1. Hejsan!
  Fredrik Näs heter jag, och är huvudägare och projektledare av http://www.domainz.se

  Jag vill tacka dig för fina ord och för att du är medlem av Domainz.se, tveka inte att ta kontakt om du skulle ha några frågor eller funderingar kring tjänsten.

  Vänligen,
  Fredrik Näs & Domainz.se

 2. Hej igen Henrik! Kul att du gillar det!

  Du får mer än gärna testa vår nya version som kommer i slutet av mars, med social platform 🙂

  Ett litet tips med, installera Disqus så blir det mycket lättare att hänga med i din blogg 🙂
  Vämligen,
  Fredrik Näs

Kommentarer inaktiverade.