Nytt utseende, men inte riktigt nöjd

Så där nu har jag ett nytt utseende igen. Jag har inte riktigt hittar rätt därför byter jag theman ganska ofta. Kanske borde jag sätta mig ner och göra ett eget. Nu har jag suttit och gjort om alla ändringarna jag hade i det förra themat till det här themat. Grejat lite med css filer, plugins och översatt lite saker till svenska. Vi har börjat med webbdesign på Ide Världen och jag tror det är därför jag vill göra ett eget schyst utseende på den här bloggen. Jag skulle vilja bli riktigt bra på webb grejer och då borde jag sätta mig ner och greja så jag lär mig riktigt. Det är ganska schyst webbkurs för sidorna vi gör måste validera och göras i xhtml/css. Klassen jag går i är väldigt blandad och jag tror att jag har mest erfarenhet av html/css. Nä nu ska jag röka vattenpipa med flickvännen.