Grattis Liverpool

När jag tippar brukar det inte gå så bra. Det brukar väldigt ofta bli precis tvärt om. Som Champions League Finalen där jag trodde på Liverpool. Efter ungefär 56 sekunder verkade det som Liverpool skulle få smörj. Några minuter till så verkade det som dom skulle få riktigt mycket med smörj. Dom var riktigt riktigt dåliga. Men sen verkade det hända nått efter dom första 45 minuterarna. På sex minuter i den andra halvleken så vänder dom ett 3-0 underläge och är helt inne i matchen igen. Sen händer det inte så mycket, men jag blir nervös varje gång Italienarna var uppe vid motståndarmålet. Nått har jag emot dom, jag vill verkligen inte att dom ska vinna. Lyckligtvis så håller Liverpool ut halvleken ut, 2*15 minuter i förlängningen går också och straffarna närmar sig. Det börjar dåligt för Italienarna och Liverpool verkar kunna ta hem det ändå. Efter första halvlek så såg det inte bra ut för Liverpool men dom lyckades vända det på sex minuter i andra halvlek och sen tar dom hem finalen väldigt överraskande, det var nog inte så många som trodde på dom efter förstahalvlek.

Grattis igen Liverpool och alla supportrar!